Eğitim öğretim yılında 1. Dönem ve 2. Dönem sonunda öğrencilere karne verilmektedir. Hazırlanan karnelerde karne öğretmen görüşü bulunmaktadır. Karne öğretmen görüşü sınıf şube rehber öğretmeni tarafından e-okul üzerinden doldurulmalıdır. Bu işlem 2 Dönem içinde yapılması zorunludur ve yapılmazsa karnede bu bölüm boş olarak görünecektir.
Öğretmen karne görüşü yazmak için E- Okula giriş yaptıktan sonra kurum işlemleri sonrasında not işlemleri seçilmelidir. Karşımıza gelen ekrandan karne öğretmen görüşü seçeneği seçilmeli ve sınıf şube seçimi yapıldıktan sonra karne görüşleri yazılmalıdır.
Bu yazımızda sizin için fikir oluşturması için başarılı ve olumlu davranış gösteren öğrenciler için karne öğretmen görüşü örnekleri paylaşacağız.
Bu dönem okul içi davranışların ile beni çok mutlu ettin. Bu şekilde devam etmeni istiyor teşekkür ediyorum.
Bu dönem davranış ve ders başarıların ile örnek bir öğrenci oldun sana ve veline çok teşekkür ediyorum.
Bu dönem gösterdiğin başarı çok güzeldi. Bu şekilde devam etmeni istiyorum.
Bu dönem dikkatini derslerine daha fazla verdin bu şekilde devam edersen aşarın daha da yükselecektir.
Kendini olumlu yönde değiştirdiğin bu dönemde çalışmaların için seni tebrik ediyorum başarılarının daha artması için bu şekilde çalışmaya devam edebilirsin.
Dönem başında okula uyum sağlamakta sorun yaşadın fakat bu sorunu kısa sürede çözdün tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Çalışmalarının karşılığını almaya başladın bu şekilde devam edersek hedeflerine ulaşabilirsin.
Sevgili öğrencim xxxxxx birlikte çok güzel zamanlar geçirdik ve güzel çalışmalar yaptık. Artık okulumuzdan mezun oldun hep böyle iyi bir öğrenci olman dileğiyle sana ömür boyu mutluluklar dilerim.
Gerek davranışların gerek derslerin konusunda çok iyi bir dönem geçirdin tebrik ederim.
Çok çalıştın çok yoruldun güzel bir tatili hak ettin. Tatilde kitap okumayı unutma
Karnendeki notlara bakınca çok iyi bir öğrenci olduğunu tekrar görmüş oldum seninle gurur duyuyorum.
Birlikte güzel bir dönem geçirdik şimdi biraz dinlenme zamanı bu süreçte tekrar yapmayı unutma. İkinci dönem daha güzel günler geçirmemiz temennisiyle…
Başarmak çok zor değil daha önce yaptığın gibi çalışarak bütün zorlukların üzerinden gelebilirsin.
Azmini kaybetmezsen yapamayacağın hiçbir şey yok. Sana inancım tam. Sende kendine güvenmelisin.
Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Şimdi daha ileri gitme zamanı ama tatilde güzelce dinlenmeni ve enerjini toplamanı istiyorum.
Karne öğretmen görüşü olumlu örnekleri 2
Ders dışı ve ders içi çalışmaların beni çok mutlu etti. Biraz dinlenmelisin ve ikinci dönem aynı şekilde devam etmelisin Tebrikler…
Bu dönem hem aileni hem beni çok memnun ettin. Seninle gurur duyuyorum. Tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.
Başarabileceğine inandın ve başardın. Bu şekilde devam etmelisin hedeflerini yükselt ve ilerle başarılar.
Sınıfımızın ve okulumuzun gururu sevgili öğrencim ………………. Bu dönem yaptığın çalışmalarında bütün öğretmenlerini gururlandırdın. Tebrikler.
Enerjini kaybetmedin ve başarın hiç düşmedi bu güzel karneyi hakkettin şimdi güzel bir tatil zamanı mutluluklar.
Güzel bir dönemi senin gibi güzel bir öğrenci ile geçirdiğim için çok mutluyum beni hiç yormadın. Güzel bir ikinci dönem geçirmek dileğiyle.
Bu dönem gerçekten mükemmelsin. Güzel başarılarının devamını dilerim. Bol bol kitap okuyarak daha iyi olabilirsin.
Çalışmalarında artan bir başarı gösterdin. Artık başarını daha da artırmak için biraz dinlenme zamanı.
Son derece başarılı bir dönem geçirdik. Artık güzel bir tatil zamanı bu tatili hak ettin tadını çıkar.
Sevgili öğrencim xxxxxx. Seninle güzel günler geçirdik ve hedefimize ulaştık. İkinci dönem için koyduğumuz hedefe ulaşmak için güzel bir tatil yapmalı bu tatilde sorumluluklarını unutmamalısın. TV den uzak güzel bir tatil dilerim.
Seninle ayrılacak olmak beni üzüyor ama seni hep iyi hatırlayacağım. Keşke bütün öğrencilerim senin gibi temiz kalpli olsa aileni ve seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Ailenin eğitimdeki önemini gösteren güzel bir örnek oldunuz. Bu karne sadece öğrencimiz xxxxxxxx için değil aynı zamanda pek iyi velilerimiz için. Hem öğrencimi hem sizleri tebrik ediyorum. Şimdi birlikte güzel günler geçirme zamanı. İyi tatiller diliyorum.
Sınıfımızın güzel başkanı derslerde başarıların ve sınıfımızı güzelleştirmemiz için yaptığın güzel başarılarımız için seni tebrik
Yazımızın bu bölümünde davranış ve derslerinde sorun olan veya geliştirilmesi gereken öğrenciler için karne öğretmen görüşü paylaşacağız.
Derslere ayırdığın süreyi biraz daha artırmalısın. Tatili boş geçirmemeli ve kendini geliştirmek için çalışmalar yapmaya devam etmelisin.
Başarılı olabilmek için bilgisayar ve televizyona ayırdığın vaktin daha fazlasını derslerin için ayırmalısın.
Şu an gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine inancım tam biraz gayret etmelisin.
Dikkatini derslere daha fazla yoğunlaştırmalısın.
Benim dersimde başarını artırmak için gösterdiğin çabayı diğer dersler içinde mutlaka kullanmalısın.
Kitap okumaya daha fazla zaman ayırman gerekiyor.
Spor konusunda gösterdiğin başarılar için seni tebrik ediyorum fakat derslerine daha fazla çaba göstermelisin.
Başarıya ulaşmak için inanmak çok önemlidir. Başaracağına dair inancını kaybetme.
Okula devamın konusunda daha dikkatli olmalısın. Okula devam başarıyı da getirecektir.
Derslerdeki başarın için seni tebrik ediyorum fakat davranışlarına biraz daha dikkat etmelisin.
Kitap okumaya daha fazla zaman ayırsan çabalarının karşılığını daha iyi bir şekilde alabilirsin.
Olumlu davranışların için seni tebrik ediyorum. Davranışlarınla arkadaşlarına çok güzel örnek olsun. Derslere ayırdığın süre artarsa başarıda beraberinde gelecektir.
Hedeflerine ulaşmak için daha fazla çalışmalısın.
Tatilde bol bol kitap okumanı ve kendini geliştirmeni istiyorum. İyi tatiller dilerim.
Başarmak senin işin. Başarılı bir dönemi bitirdin şimdi daha iyisini yapman için dinlen.
Kendine güzel bir hedef belirlemeli ve bu hedef için çalışmalısın.
Şu an gösterdiğin performansın çok daha fazlasını gösterebileceğine eminim, kendini biraz daha zorlamalısın başarı devamında gelecektir.
Notlarını düzeltmek için ikinci dönem daha fazla çalışman gerekiyor. Bunu yapabileceğinin farkına varmalısın sana güveniyorum.
Kendine güzel bir plan çıkarmalı ve bu plana göre çalışmalısın. Planlı çalışmak başarıyı beraberinde getirecektir.
İkinci dönem başarını artırman için tatilde dinlenmeli ve hatalarını düşünmeni istiyorum. İkinci dönem birlikte güzel bir başlangıç yapabiliriz.
Başarını artırmak için enerjini daha doğru yerlerde kullanmalısın. Bu dönem yaptığın hataları ikinci dönem tekrarlamamalı ve hatalarından ders çıkararak yeni bir başlangıç yapmalısın.
İstersen yapamayacağın bir şey yok. Zekanın farkına var ve kendini biraz daha zorla.
Karne öğretmen görüşü olumsuz örnekleri.
Sende kendinle gurur duyabileceğin bir karne alabilirsin sadece kendini biraz daha zorlaman gerekiyor.
Ben senin kalbinin güzelliğini biliyorum. Sende istersen başarabileceğini bil. İyi tatiller.
Zor olan çalışmak değil çalışmaya başlamak. Tüm zorlukları aşabilecek güçte birisin. Bu zorluğu da aş ve bir yerden başla.
Bu dönem istediğimiz performansı derslerde yakalayamadık. Önümüzdeki dönem derslerine daha fazla zaman ayırmalısın, daha düzenli çalışırsan başarılı olursun.
Oyunları okuldan daha fazla sevdiğin bu dönem istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Tatilde bol bol oyun oyna ama ikinci dönem oyunlara ara vermemiz gerekiyor.
Az kitap okuman bu dönem başarısız olmanın en büyük nedeni dikkatini daha fazla toplamak için günde en az 1 saat okuma yapmalısın.
Maalesef çok verimli bir dönem geçiremedik. İkinci dönem karne öğretmen görüşü bölümünde daha iyi şeyler yazması için biraz daha gayret göstermelisin.